На День Незалежності України – з головною піснею держави та репетицією

2018.08.24_Репетиція

День 24-го серпня 2018 року у польському Плоцьку для Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник та головний диригент, заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк) розпочався із виконання Гімну України, який артисти виконали на честь 27 річниці Незалежності нашої держави. Таким чином артисти привітали українців з головним святом своєї країни.

Проте, на відміну від багатьох своїх земляків, для яких цей день був вихідним, артисти «Сіверських клейнодів» присвятили його важливій репетиції. Адже на 25 серпня запланована участь ансамблю  у грандіозному гала-концерті, який у рамках VII Національного фестивалю фольклору та народного мистецтва «Вістула – 2018» відбудеться у Міському амфітеатрі.

І все ж, не лише в роботі провів свій день колектив «Сіверських клейнодів». Польські друзі приготували для наших артистів приємний подарунок до Дня Незалежності України. Ним став вечірній концерт відомого польського гурту «Варшавський сентиментальний оркестр» (Warszawska Orkiestra Sentymentalna), на виступ якого у якості глядачів було запрошено наших артистів.

Таким був четвертий день перебування Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди»  на фестивалі у Польщі.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode