АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИВІТАЛИ ТАНКІСТІВ З ЇХНІМ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

2018.09.09_Honcharivske

9 вересня 2018 року в Україні відзначається військове професійне свято День танкістів. З цієї нагоди та в рамках шефської співпраці артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відвідали  селище Гончарівське, що у Чернігівському районі.

Цього разу на військовому полігоні концерт для військовослужбовців 1-ї окремої танкової Сіверської бригади влаштував Чернігівський Академічний народний хор (художній керівник та головний диригент - Заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур) та концертні виконавці - Заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур і Заслужений артист України Володимир Гришин.

Насичена різноманітними номерами концертна програма стала приємним подарунком для військовослужбовців, серед яких немало ветеранів АТО. Артисти дякували їм за самопожертву і безкорисний приклад гідного служіння Україні. У свою чергу, офіцери і солдати віддячили своїм «шефам» щирими словами подяки та аплодисментами. Зокрема, начальник відділу інформаційно-пропагандистського забезпечення Управління морально-психологічного забезпечення ОК «Північ» полковник Ярослав Пистун від імені військовослужбовців подякував Чернігівському обласному філармонійному центру за постійну підтримку та вручив грамоти окремим його артистам та працівникам.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode