АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР "ФІЛАРМОНІЯ" ДАВ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЧЕРНІГОВА

2018.09.21_sukach

21 вересня 2018 року, до Дня міста Чернігова, Академічний симфонічний оркестр "Філармонія" Чернігівського обласного філармонійного центру представив музичну програму, в якій прозвучали знамениті композиції з популярних кінофільмів ХХ і ХІ століть. Вокал - Лауреат міжнародних конкурсів Ольга Печко.

В рамках святкової розважальної програми, концерт відбувся просто неба на Красній площі. Численні гості та жителі міста змогли насолодитися музикою з кінострічок «Володар перснів", "Парк Юрського періоду", "Гра престолів", "Ромео та Джульєтта", "Місія нездійсненна» і багатьох інших популярних фільмів. Виконання музичних композицій супроводжувалося відеопроекцією кінофрагментів на великому екрані.

Академічний симфонічний оркестр "Філармонія" складається з кращих музикантів, відомих не лише в Україні, а й далеко за її межами. Саме тому виступи колективу незмінно користуються особливою увагою у публіки. Варто наголосити, що головний диригент оркестру, Заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач у 2016 році за особливі заслуги удостоєний звання Почесного громадянина міста Чернігова. А це і є визнанням не лише високого професіоналізму маестро, а й всенародної до нього шани.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode