Орест Макаренко

26
жовтень
2018

п'ятниця
19:00

ОРЕСТ МАКАРЕНКО

"МIЙ ПЕРШИЙ СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ"

Переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів,
фіналіст конкурсу-фестивалю «Чернігів THE BEST»,
учасник талант-шоу «Голос. Діти» (4 сезон)

Позитивний і запальний Орест Макаренко запрошує на свій перший сольний концерт. 
Поспішайте за хорошим настроєм!

Орест співає з 4 років. З цього ж віку займається танцями в Зразковому колективі сучасного та естрадного танцю "Міріданс". Відвідує школу мистецтв, де вивчає сольний спів та гру на ударних інструментів, також опановує гітару та фортепіано. Пробує себе у ролі телеведучого, знімається в рекламі та бере участь в різноманітних проектах – таких, як "Любимо готувати".

Хлопчик полюбляє малювати та готувати їжу. Добре навчається. У свої вісім років з вокальним ансамблем «Верес» вже встиг виступити з концертами у Франції.

Багато гарних вражень отримав Орест від своєї участі у талант-шоу «Голос. Діти». Корисний досвід для юного співака принесло знайомство і робота зі співаками Надією Дорофеєвою, Олексієм (Позитивом) Монатіком та композитором, співаком і продюсером Русланом Квінтою.

В концерті братимуть участь найближчі і найдорожчі друзі Ореста Макаренка, його наставники і вчителі, котрі багато значать для становлення хлопця, як професійного співака. Це: Заслужений артист України Віктор Кожан, Народна артистка України Марина Гончаренко, теле-продюсер Артем Шелковий, Зразковий колектив сучасного та естрадного танцю "Міріданс" (керівнік - Олена Румянцева), Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Дарина Макаренко, Лауреат міжнародних конкурсів вокальний ансамбль «Верес» (керівник - Ірина Біда).


Ціна квитків: 40 грн.
Тривалість: 1 год. 10 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК

Квітень 2024
1
Пн
2
Вт
3
Ср
4
Чт
5
Пт
6
Сб
7
Нд
8
Пн
9
Вт
10
Ср
11
Чт
12
Пт
13
Сб
14
Нд
15
Пн
16
Вт
17
Ср
18
Чт
19
Пт
20
Сб
21
Нд
22
Пн
23
Вт
24
Ср
19:00 SPIV BRATIV
25
Чт
26
Пт
27
Сб
28
Нд
29
Пн
30
Вт