ВІДБУЛАСЯ ПРЕМ'ЄРА НАРОДНОГО МЮЗИКЛУ “СЕЛО І ЛЮДИ”

2018.10.03_selo

В Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулася прем'єра народного мюзиклу “Село і люди”. Автор ідеї та режисер-постановник Дмитро Обєдніков. Сценарист – Світлана Бунзяк.

3 жовтня 2018 року переглянути довгоочікуваний музичний спектакль прийшов повний зал глядачів. Однак не всі чернігівці та гості міста змогли потрапити на виставу - квитки були повністю викуплені вже за кілька днів до прим`єри.

Дія мюзиклу відбувається в типовому українському селі. Герої постановки - чудові, веселі і життєрадісні люди. За сюжетом, донька місцевого сільського голови вирішує побратися з парубком із міста. Звісно, сільський голова вже про все подбав, аби молодята після весілля залишилися жити у селі. Проте мама нареченого, міська пані, зовсім не згодна з таким планом на життя свого синочка. Ось і вирішують вони, де житимуть молоді. Герої сюжету сперечаються, сваряться, але, врешті, любов перемагає і весілля відбувається… І все це разом з піснями з репертуару гуртів ВВ, ТІК, Вєрки Сердючки та інших народних зірок, виконаними артистами і музикантами на сцені наживо.

В постановці мюзиклу задіяні 30 співаків, танцюристів та музикантів філармонійного центру. Серед артистів - Заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський, Заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, Лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів: Марина Маккей, Ольга Печко, Марина Коваленко, Іванна Подольська, Інна Василенко, Максим Пузан, Тетяна Олійник, інші. Прекрасні танці на сцені продемонстрував Театр танцю “Екватор” у складі Віктора Войникова, Катерини Великої, Ольги Кузьменко, Івана Кузьменко та Марії Лагути.

Музичний супровід здійснював неперевершений Джаз-бенд “BissQuit” - Дмитро Теребун, Олег Богуш, Володимир Балаба, Нікіта Гірня та Андрій Галамага.

Звукорежисер — Володимир Попов.
Художник зі світла — Олександр Єрмаков.
Художник — Ірина Хрикіна.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431

Фоторепортаж Віктора Кошмала


QR-Code generated with LudwigQRCode