IVASYUK

02
листопад
2018

п'ятниця
19:00

КОНЦЕРТ BRIA BLESSING & SHOCKOLAD

“IVASYUK” - спільний музичний проект "американської співачки з українською душею" Bria Blessing / Брія Блессінг та львівських джазових музикантів з гурту ShockolaD.

Вони зібралися разом, щоб створити унікальну програму, переосмисливши вічні пісні Володимира Івасюка у авторському джазовому виконанні.

Концерт включатиме в себе, як пісні з нового альбому “IVASYUK” («Червона Рута», «Я піду в далекі гори», «Водограй» та багато інших), так і найкращі композиції з минулих альбомів гурту ShockolaD.

Музиканти виступатимуть в Чернігові вперше!



АМЕРИКАНСЬКА СПIВАЧКА З УКРАЇНСЬКОЮ ДУШЕЮ У ЧЕРНIГОВI

Bria Blessing

Вже зовсім скоро у Чернігівському філармонійному центрі відбудеться концерт-презентація спільної програми відомих львівських джазових музикантів з гурту ShockolaD та співачки Брії Блессінг. Це будуть авторські, джазові варіації на відомі пісні Володимира Iвасюка. Сьогодні хочемо трохи познайомити вас з цією чарівною співачкою.
Bria Blessing / Брія Блессінг - співачка, автор пісень, грає на гітарі та фортепіано. Народилася в Техасі, США. Переїхала в Україну з сім’єю в 1993р. Немає жодного українського коріння але любить Україну, як рідну землю. Стала широко відомою, завдяки участі у четвертому сезоні талант-шоу «Голос країни», де потрапила до команди Святослава Вакарчука.
Свої перші дні в України згадує з оптимізмом: «Коли прибула в Україну, спала на підлозі, бо в кімнаті не було навіть ліжок, а у кранах — води. Жила, як і мільйони українців. Але не втекла. Витримала. Вижила, аби через роки знайти своє справжнє призначення — співати.» Улюблена страва з української кухні — вареники. Вільно володіє українською мовою.
Брія, яка твоя улюблена пісня Івасюка?
— Я піду в далекі гори!

Чому саме вона?
— Ця пісня мене познайомила з Україною цілком. Коли я пішла на Голос Країни, я знала, що хотіла йти з українською піснею, але не знала з якою саме. Я поГуглила “відомі українські пісні” і перший результат, який мені підказував Дядя Гугл - це “Я піду в далекі гори” у виконанні Квітки Цісик. Через цю пісню я познайомилася з творчістю Івасюка, з його вражаючою історією, з творчістю Квітки, і з Україною цілком…ну, і Україна зі мною. Завдяки цьому (ну, і звісно сам факт, що це є прекрасна пісня сама по собі, та й ще вона про гори, які я обожнюю) ця пісня назавжди буде мати дуже особливе місце в моєму серці та репертуарі (та ще й на моєму тілі, бо зробила собі татуювання з нею!)

Як Ти познайомилася із творчістю Івасюка та його історією?
— Через участь в проекті «Голос країни». Після того, як я вивчила та виступила з його піснею «Я піду в далекі гори» я почала більше вивчати його пісні та більше читати та дізнаватись про його історію та про те, ким він був, як людина так і музикант.
Чому для Тебе є важливим проект IVASYUK?
— Я до недавна не розуміла до кінця, наскільки є важливим цей проект, допоки я не почала розказувати своїм знайомим про проект, а вони відповідали - «Івасюк - це хто?». Є багато молодих українців, які не знають про Івасюка, не знають його пісні, не знають і не розуміють наскільки він є важливою особою для України. Ми робимо цей проект, бо ми самі глибоко любимо та поважаємо Івасюка та його пісні, ми хочемо аби молоде покоління українців теж полюбили Івасюка та його пісні; щоб його історія надихнула їх полюбити свою країну та свою мову більше, та щоб вони добавили ці пісні до плей-листа іхнього життя, занесли їх з собою в майбутнє та передали це все наступному поколінню.
Які Твої улюблені цукерки?
— Що-небудь шоколадне! ))




Квитки онлайн:  https://concert.ua/ru/booking/ivasyuk-chernigiv


Ціна квитків: 170 - 270 грн.
Тривалість: 1 год. 30 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК

Січень 2019
 
1
Вт
2
Ср
3
Чт
4
Пт
5
Сб
6
Нд
7
Пн
8
Вт
9
Ср
10
Чт
11
Пт
12
Сб
13
Нд
14
Пн
15
Вт
16
Ср
17
Чт
18
Пт
19
Сб
20
Нд
21
Пн
22
Вт
23
Ср
24
Чт
25
Пт
26
Сб
27
Нд
28
Пн
29
Вт
30
Ср
31
Чт