І ЗНОВУ АНШЛАГ!

2018_10_31

І знову аншлаг! І знову глядачі аплодисментами супроводжували народний мюзикл Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм «Село і люди»!

Постановка Дмитра Обєднікова за сценарієм Світлани Бунзяк 31 жовтня 2018 року вдруге зібрала повний зал вдячних глядачів. Солісти філармонійного центру та учасники джаз-бенду BissQuit виклалися сповна. Та чи могло бути інакше? Показати українське село – веселе, життєрадісне, трохи дивакувате, але завжди щире і привітне – завдання не з легких. Якраз проста фабула – заплановане весілля доньки сільського голови з хлопцем-містянином, складне питання про те, чи житимуть вони у селі, як того хоче голова, чи у місті, за що галасує вередлива майбутня свекруха, – і вимагає найвищого рівня живої виконавської майстерності від артистів, різнобарв’я таланту – від журби «Чорнобривців» до пустотливості «Білих троянд».

Масштабна постановка, в якій задіяно три десятки вокалістів, танцюристів, музикантів обласного філармонійного центру, - це і є справді народний мюзикл. Своє мистецтво глядачам дарували Заслужені артисти України Володимир Гришин і Сергій Сулімовський, Заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, а також Лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Театр танцю “Екватор” у складі Віктора Войникова, Катерини Великої, Ольги Кузьменко, Івана Кузьменка, Марії Лагути, солісти філармонійного центру Марина Маккей, Ольга Печко, Марина Коваленко, Інна Василенко, Дмитро Обєдніков, Максим Пузан, Сергій Сидоренко, Тетяна Олійник, Анна та Дарина Міхневич, Богдан Лазаренко. І, звичайно, джаз-бенд BissQuit - Дмитро Теребун, Олег Богуш, Володимир Балаба, Нікіта Гірня, Андрій Галамага, Владислав Коваленко та Богдан Ярошенко.

Приємно відмітити, що успіх мюзиклу виходить за межі рідної чернігівської сцени. Запрошення показати театралізоване естрадне дійство філармонійний центр наразі отримує з різних куточків області та України. Вже 2 листопада з музичну комедією першими за межами Чернігівщини побачать жителі та гості Славутича.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode