БРІЯ БЛЕССІНГ І SHOCOLAD ПРЕЗЕНТУВАЛИ АЛЬБОМ IVASYUK

2018.11.02_Shokolad

Як подати класику молодому поколінню? Так, саме класику, адже пісні Володимира Івасюка дуже умовно можна віднести до «легкої» музики. Більш того, і «Червона Рута», і «Водограй», і «Я піду в далекі гори» вже давно стали народними.

По-новому подивилися на творчість Володимира Івасюка «американка з українською душею» Брія Блессінг та учасники проекту ShocolaD, випустивши в цьому році альбом IVASYUK. Музиканти кажуть, хотіли створити сучасне обрамлення для творів класика української естради, при цьому зберігши цілісність і душу його текстів та мелодій.

У Чернігові альбом IVASYUK Брія Блессінг і ShocolaD презентували 2 листопада 2018 року в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Прозвучали пісні, які увійшли в альбом – вже згадані «Червона Рута», «Водограй», «Я піду в далекі гори», а також «Пісня буде поміж нас», «Нестримна течія», «Балада про дві скрипки», «Два перстені», «Над морем», «У долі своя весна», «Відлуння твоїх кроків». Плюс авторські композиції колективу.

Довідково
Брія Блессінг – американська співачка, що мешкає у Львові. Каже, «музика відображає її любов до Бога, життя і любові, яку вона пристрасно виражає через різні музичні жанри, що включають в себе поп, джаз, кантрі і рок».

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode