АРТИСТИ - ЗА НОВІ СТАНДАРТИ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ

2018.11.02_school

Не зважаючи на канікули, 2 листопада 2018 року в Киїнській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чернігівської районної ради було велелюдно. Тут зібралися дошкільнята та учні молодших класів щоб взяти участь в музичному театралізованому дійстві, яке дітлахам влаштували артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм і актори Чернігівського театру ляльок ім. О. Довженка.

В рамках соціального партнерства, суть якого полягає у взаємодії сфери культури та освітньої галузі у напрямку застосування нових методів освітньо-виховної роботи в школі,  солісти філармонійного центру – Ольга Печко, Макс Пузан, Дмитро Обєдніков, Анна і Дар`я Михневичи – представили дітлахам мініатюру за мотивами музичної казки «Українська душа» (режисер-постановник і автор текстів пісень Оксана Кравчук). Дітки традиційно щиро та емоційно реагували на виступ артистів, охоче взаємодіяли зі сценою, відгадували загадки і танцювали.

Як розповіла заступник директора школи з виховної роботи Людмила Лисенко, саме в ігровій формі діти найкраще засвоюють нові знання і формують для себе поняття добра і зла. І ці процеси повинні відбуватися не паралельно, а переплітатися і тісно взаємодіяти між собою. Це є нагальною потребою сучасного життя і саме цього вимагають нові стандарти початкової освіти Нової української школи. Пані Людмила подякувала філармонійному центру та театру ляльок за співпрацю і висловила сподівання, що артисти будуть частими гостями навчального закладу. Адже після вчорашнього концерту у них там лишилося надзвичайно багато нових і вірних шанувальників.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode