ПОПЕЛЮШКА

26
грудень
2018

середа
09:30

ПОПЕЛЮШКА

Love Story Британської Корони
Музична казка

Напередодні Нового року обласний філармонійний центр представляє усім знайому з дитинства казкову історію, яка цього разу адаптована до реалій сьогодення, осучаснена запальними піснями та танцями.

Постановку мюзиклу здійснила талановита команда філармонійного центру, що саме собою є гарантією якості і високого професіоналізму. Артисти запросять вас у подорож Казково-Британським Королівством, де почута багато разів казка, набуде для вас нового звучання.

Сама історія і її персонажі майже не змінилися. Головна героїня - добра, чуйна дівчинка Попелюшка. Її батько – вдівець, одружений вдруге. Мачуха – на перший погляд шляхетна пані, яка, однак, дуже швидко показує своє справжнє нутро - вона зневажає і знущається над падчеркою Попелюшкою.

Щодня на дівчину чекає безліч домашньої роботи, що не залишає для неї вільного особистого часу. Але скоро все її життя кардинально зміниться. Якось під час прогулянки лісом дівчина знайомиться з юнаком. Попелюшка і не здогадується, що чарівний незнайомець це ніхто інший, як принц їхнього королівства. Молоді люди одразу закохуються один в одного. Проте шлях до їхнього щастя виявляється тернистим. Зла Мачуха робить все, аби розлучити закоханих...

Але хочемо заспокоїти вас, як і більшість казок, наша історія також має свій щасливий кінець. На допомогу закоханим приходить хрещена мати Попелюшки тітка Фея. З допомогою її порад і чарів зло невдовзі карається, а добро – перемагає.
Ласкаво просимо на нашу музичну казку!

Попелюшка — МАРІЯ ЛАГУТА
Принц — ДМИТРО ОБЄДНІКОВ
Королева, Хрещена-фея — ІННА ВАСИЛЕНКО
Мачуха — ОЛЬГА ПЕЧКО
Брунхгільда — МАРИНА МАККЕЙ
Батько, Доктор — МИКОЛА ПОНОМАРЕНКО

Глашатаї, Гвардія ЇЇ Величності — БАЛЕТ “ЕКВАТОР”

ВІКТОР ВОЙНИКОВ
КАТЕРИНА ВЕЛИКА
ОЛЬГА КУЗЬМЕНКО
МАКСИМ ПУЗАН

Режисер-постановник
ДМИТРО ОБЕДНІКОВ

Художники —
ІРИНА ХРИКІНА
АРТЕМ СИВОРАКША

Автор адаптованого сценарію —
СВІТЛАНА БУНЗЯК

Автор адаптованих текстів пісень 
ОКСАНА КРАВЧУК

Балетмейстер —
ВІКТОР ВОЙНИКОВ

Хореограф-постановник —
КАТЕРИНА ВЕЛИКА

Звукорежисер —
ВОЛОДИМИР ПОПОВ

Художник зі світла —
ОЛЕКСАНДР ЄРМАКОВ

Концертмейстер —
Заслужений працівник культури України
СВІТЛАНА ПИЛИПЕНКО


Ціна квитків: 40 грн. Для дітей віком до 5 років включно - безкоштовно (за наявністю квитка у супроводжувача). Тривалість: 1 год. 10 хв.