СВЯТКОВА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА ЮНИХ КЛЕЙНОДІВЦІВ

2018.11.30_kleynodi

Вже понад десятиліття плекає юні таланти Дитяча мистецька студія при академічному ансамблі пісні й танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм. Нині студію відвідують понад 100 дітей віком від 4 до 16 років. А навчають їх сценічній майстерності, вокалу та хореографії високопрофесійні викладачі - Ольга Мандзюк, Надія Мовлян, Олексій Мироненко, Наталія Гультяєва та Альона Овечко.

30 листопада 2018 року. У холі філармонійного центру глядачів зустрічає виставка робіт учнів Чернігівської художньої  школи. А в залі вихованці Дитячої мистецької студії зачаровують глядачів у святковому концерті, приуроченому до 75-річчя Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм. За словами директора та художнього керівника студії - заслуженого діяча мистецтв України Сергія Вовка, дуже талановита молодь виходить нині на сцену. І за їх успіх велика подяка викладачам – за терпіння, енергію, за все, що вони вкладають в дітей. «Вивчити слова, вивчити мелодію – це одне, а вийти на сцену, бачити перед собою стільки глядачів, своїх мам, татусів, заспівати пісню чи виконати танець – це дуже непросто, - каже Сергій Вовк. – Але ми спеціально включили в програму і два номери дорослого колективу, аби молоді артисти бачили складніші постановки».

Репертуар у юних клейнодівців дуже різноплановий – це і патріотичні пісні, і народні, і лірика. А які запальні танці в учнів відділень хореографії! Кожен маленький виконавець дарував глядачам гарний і веселий настрій. Національний колорит, любов до рідної пісні, батьків, дитячі мрії – саме це хотіли донести до глядача виступаючі.

Потужним фінальним акордом концерту прозвала мелодія «Молодь змінює світ».

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode