АРТИСТИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ПРИВІТАНЬ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ДОБРОВОЛЬЦІВ

2018.12.05

Артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм 5 грудня 2018 року долучились до привітань учасників акції «Meet-up «Твої можливості» і присвятили свій виступ волонтерам – людям, які щоденно реагують на суспільні виклики і біль кожної людини, завжди готові підтримати всіх, хто потребує допомоги.

Урочистості з нагоди свята відбулися в Чернігівському обласному молодіжному центрі.

Учасників зустрічі привітав голова облдержадміністрації Олександр Мисник та вручив волонтерам почесні відзнаки ОДА.

Музичний подарунок волонтерам зробили артисти філармонійного центру - Академічний народний хор Чернігівського обласного філармонійного центру (художній керівник та головний диригент Заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур), заслужений артист України Сергій Сулімовський та лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Печко і В’ячеслав Мацвійко. Ведучі заходу - Інна Василенко та Дмитро Обєдніков.

Довідково

5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку (Всесвітній день волонтерів). Генеральна Асамблея ООН у 1985 році запропонувала урядам щорічно відзначати 5 грудня Міжнародний день добровольців в ім'я економічного і соціального розвитку. ООН закликала держави здійснити заходи з метою підвищення поінформованості про важливий внесок служби добровольців і тим самим спонукати ще більше людей в усіх сферах діяльності пропонувати свої послуги в якості добровольців як на батьківщині, так і за кордоном. Волонтери (добровольці) – це люди, які свій вільний час витрачають на благо суспільства. У всесвітній декларації Добровольців сказано, що вони мають право присвячувати свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, не очікуючи винагороди.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431

Фото Віктора Кошмала


QR-Code generated with LudwigQRCode