НАЙКРАЩІ ПІСНІ ІТАЛІЇ

17
січень
2019

четвер
19:00

НАЙКРАЩІ ПІСНІ ІТАЛІЇ

Migliori canzoni d`Italia

ДУЕТ УКРАЇНСЬКИХ ТЕНОРІВ
ЛЕОНІД ГУК
ЛЕОНІД ГУК
(тенор)

СЕРГІЙ ВОЗІЯН

СЕРГІЙ ВОЗІЯН
(тенор)


СЕРГІЙ СЛЬОТА

Концертмейстер
Лауреат міжнародних конкурсів
СЕРГІЙ СЛЬОТА
(фортепіано)

Твори виконуються мовою оригіналу
НАЙКРАЩІ ПІСНІ ІТАЛІЇ

-----

Леонід Гук
Тенор
У 1979 році з відзнакою закінчив диригентсько-хоровий відділ Ніжинського культурно-освітнього училища. За направленням працював артистом Чернігівської обласної філармонії.
В 1980-1984 роках навчався у Київському державному інституті культури ім. О. Є. Корнійчука, кафедра хорового диригування, за спеціальністю керівника академічного хору.
Після закінчення інституту був керівником художньої самодіяльності Домобудівного комбінату №1 Головкиївміськбуду , керівником вокально-хорових колективів м. Києва.
З 1994 року працював артистом-вокалістом Ансамблю класичної музики ім. Б. Лятошинського.
У 1995-2012 роках був артистом, солістом хору Національного академічного театра опери та балету ім. Т.Г. Шевченка.
Як оперний співак представляв оперне мистецтво України в гастрольних поїздках в країнах Західної Європи у складі гастрольного колективу Національної опери України.
У 2012 році записав збірку «Українські народні пісні та романси», присвячену 20-річчю Незалежності України, та випустив компакт-диск разом з Національним академічним оркестром народних інструментів (диригент Віктор Гуцал). Записані Леонідом Гуком українські народні пісні періодично звучать в музичних програмах каналу «Культура» українського радіо. Прослухати у виконанні Л. Гука пісні із збірки «Українські пісні та романси» можна, зайшовши на сайт www.leonid-huk.com.
У 2013 році записав компакт-диск «Чотирнадцять найкращих пісень ІталіЇ» разом з Державним академічним естрадно-симфонічним оркестром України (диригент Микола Лисенко).
У своїй концертній діяльності Леонід Гук активно пропагує українське національне класичне мистецтво. У 2016 році створив та доднині є керівником творчого проекту - чоловічого вокального дуету «Ясени».
З 2018 року Леонід Гук реалізує новий творчий проект - «Найкращі пісні Італії».
В даний час Л. Гук - ведучий тенор хору оперної студії Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського.


Сергій Возіян
Тенор
У 1973 році закінчив Київський медичний інститут. Маючи неябиякі вокальні здібності та талант, 15 років був солістом Кафедрального хору Володимирського собору м. Києва.
У 1986 році вступив до Київської державної консерваторії ім. П. І. Чайковського на кафедру сольного співу, яку успішно закінчив.
Успішну кар’єру професійного концертного співка зробив, займаючись гастрольною діяльністю в Україні та країнах Західної Європи, таких як Німеччина, Австрія, Італія та ін. Про його майстерність та високий професійний виконавський рівень свідчать численні схвальні рецензії у пресі країн, де він гастролював. Концертний репертуар Сергія Возіяна різноманітний: він включає видатні тенорові оперні арії, романси, українські народні та неаполітанські пісні. Має студійні записи оперних арій та неаполітанських пісень на компакт-дисках.
Для більш детального ознайомлення можна переглянути його концертні виступи в Ютубі, набравши «Сергей Возиян «Былые дни» тенор».
Нині Сергій Возіян продовжує творчу діяльність співака-соліста, бере активну участь у реалізації творчого проекту «Найкращі пісні Італії» дуету українських тенорів.


Сергій Сльота
Концертмейстер, фортепіано
Лауреат міжнародних конкурсів у Греції та Італії
Закінчив у 2009 році Національну музичну академію України ім. П.І. Чайковського по класу фортепіано. Працював концертмейстером на кафедрі сольного співу Національної музичної академії України.
На даний час працює концертмейстером хору оперної студії Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, кафедра оперної підготовки та музичної режисури.
Веде активну концертну діяльність в Україні. Як концертмейстер бере участь у у таких творчих проектах як чоловічий вокальний дует «Ясени», творчий проект «Найкращі пісні Італії» дуету українських тенорів.


Ціна квитків: 50-200 грн.
Тривалість: 1 год. 20 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК