ПОДЯКА АДМІНІСТРАЦІЇ М.ТОРЕЦЬК АРТИСТАМ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

2019.01.17_Podyaka

Як ми вже повідомляли, 16 січня 2019 року концертні виконавці Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм у місті Торецьк на Донеччині привітали із різдвяно-новорічними святами бійців 13 окремого мотопіхотного батальйону та жителів прифорнтового міста. Культурно-мистецький захід було ініційовано громадською організацією «Спілка 13-го БТРО» за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації, департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної адміністрації.

Артисти філармонійного центру Олена Белеванцева (мати загиблого Героя Володимира Близнюка), заслужений артист України Володимир Гришин, лауреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів В“ячеслав Мацвійко, Марина Коваленко, Світлана Примак, а також Ганна та Дарина Михневич, Яна Корольова зібрали справжній аншлаг у залі Торецького музичного коледжу, подарувавши глядачам велику концертну програму, складену з творів сучасних українських композиторів і поетів.

За внесок у культурний розвиток міста концертний колектив Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм був відзначений Подякою військово-цивільної адміністрації м.Торецьк.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode