05
березень
2019

вівторок
19:00

ОЛЕКСАНДР ПОРЯДИНСЬКИЙ

Сольний концерт

“Я завжди буду поруч”:
про кохання через музику разом з Олександром Порядинським
Талановитий співак з неперевершеними вокальними здібностями Олександр Порядинський розпочинає великий тур містами України. Артист подарує своїм шанувальникам ліричну програму “Я завжди буду поруч”, котра стала результатом довготривалої студійної роботи.

Назва програми стала знаковою в творчості 20-річного виконавця, адже нещодавно Олександр презентував свій однойменний трек. Це історія щирих почуттів, перших зізнань та сили непереборного бажання розділити з коханою людиною всесвіт. Авторами драматичного сюжету з присмаком реального життя стали Валерія Сєрова та Сергій Єнанов.

“Програма та, власне, пісня “Я завжди буду поруч” – це про шлях мого дорослішання, пошуку відповідей та безкінечної любові до музики. Я дуже радий, що матиму можливість вийти на сцену до численних прихильників та віддати частину свого серця. Кожна композиція, яку я відібрав до виступу – це маленьке життя з його перемогами, поразками, радісними моментами та сумними епізодами. Хочу розділити всі ці емоції зі слухачами, подарувавши своєю музикою свято”, - говорить Порядинський.
В рамках концертної програми Олександр наживо презентує авторські пісні, котрі звучать в ефірах вітчизняних радіостанцій, кавери на відомі іноземні хіти з власним аранжуванням, українську та неаполітанську класику, знану в світі.

“Після талант-шоу пройшло багато років – я вже не той 15-річний хлопець, який ніяковів перед великою сценою. Сьогодні я багато працюю, гастролюю та навчаюся заради можливості буту почутим мільйонами. Я насолоджуюся кожною миттю та вдячний усім слухачам за підтримку – я завжди буду поруч!

Детальніше познайомитись з творчістю артиста можна за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCdZIfGkZZNYHrhIxQ1-qavw?view_as=subscriber


Цiна квиткiв: 80-250 грн.
Тривалiсть: 2 год.
ЖИВИЙ ЗВУК