«СІВЕРСЬКІ КЛЕЙНОДИ» ПІДКОРИЛИ МІСТО ЕНЕРГЕТИКІВ

2019.03.15_Kleynody_Slavutych

«Неймовірна горда, що талант українців і України - не містика, не теорія, а справжня істина, майстерна, щира, великодушна дійсність в особі колективу «Сіверські клейноди».

Такий щирий, емоційний відгук про концерт ансамблю залишила директор Славутицької школи №2 Алла Ігнатова. 15 березня 2019 року артисти Академічного ансамблю пісні і танцю "Сіверські клейноди" (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк) підкорили серця жителів міста Славутич своїм виступом на сцені місцевого Кіноконцертного комплексу. Славутчани були вражені неповторним звучанням українських мелодій, незвичними ритмами танцю та хвилюючим багатоголосним співом.

Вражаючий рівень майстерності та артистизму виконавців викликав у глядача неймовірні відчуття. Концерт супроводжувався  гучними оплесками публіки. А по завершенню концертної програми артисти «Сіверських клейнодів» почули безліч схвальних відгуків, спілкуючись з глядачами. Така реакція надихає ансамбль на нові творчі плани!

 

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode