ЮНАКІВ ПРОВОДЖАЛИ ДО АРМІЇ

2019.04.24_To_the_army

Під звуки військового оркестру, з Божим благословенням та подарунками. Так у центрі Чернігова 24 квітня 2019 року влаштували святкові проводи призовників до лав Збройних Сил України та інших військових формувань. Вітали юнаків біля пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України» та Катерининської церкви, де зібралися батьки, представники влади, військові, школярі, друзі.

За традицією, добрі напутні слова звучали від представників влади та громадських організацій, від імені військових – учасників бойових дій та їх матерів.

Святкового настрою додали виступи духового оркестру Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗС України, артистів Академічного народного хору обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, які представили вокально-хореографічну композицію з творів часів Визвольних Змагань, а також заслуженої артистки естрадного мистецтва України, солістки філармонійного центру Ніни Коцур.

Завершилися проводи масштабним флешмобом: сотні присутніх утворили почесний живий коридор, яким на чолі з військовим оркестром пройшлися майбутні захисники України.

За інформацією новинного порталу “ПІВНІЧ” та веб-порталу Чернігівської облради


QR-Code generated with LudwigQRCode