АРТИСТИ – ПАЦІЄНТАМ ОБЛАСНОГО ГОСПІТАЛЮ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ ТА ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ

2019.05.07_Hospital_veterans

У переддень Дня пам'яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні голова обласної державної адміністрації Олександр Мисник та заступник голови обласної ради Арсен Дідур зустрілися з ветеранами та захисникам України, які знаходяться на лікуванні в обласному госпіталі для інвалідів та ветеранів війни. Нині їх 91, а взагалі ж у цьому закладі за рік проліковується близько двох тисяч людей.

Звертаючись до присутніх, голова облдержадміністрації зазначив: «На вашу долю випали найтяжчі випробування. Ви — зразок відваги і патріотизму не для одного покоління. На жаль, сучасним патріотам знову доводиться із зброєю в руках відстоювати мир та спокій на рідній землі». Гості побажали учасникам зустрічі міцного здоров’я, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту.

Святковий концерт із творів, присвячених перемозі над нацизмом, пацієнтам медичного закладу подарували солісти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм – заслужений артист України Володимир Гришин, Марина Коваленко, Світлана Примак, Богдан Лазаренко, Максим Пузан. Провів концертну програму Ігор Василенко.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА і

веб-порталу Чернігівської облради

Фото Віктора Кошмала


QR-Code generated with LudwigQRCode