ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ’Ї

2019.05.15

До Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначається 15 травня, сьогодні у чернігівському сквері ім. Богдана Хмельницького поруч з Пʼятницькою церквою відбулося інформаційно-просвітницьке дійство «Свято сім’ї».

У заході, що організувала Чернігівська обласна державна адміністрація за підтримки низки державних та муніципальних установ, громадських організацій, активістів та творчих колективів взяли участь і артисти Чернігівського обласного філармонійного центру. Свій творчий доробок, присвячений темі сім’ї та родинним цінностям, продемонстрували Капела бандуристів ім. О.Вересая (керівники - заслужена артистка України Раїса Борщ та заслужений працівник культури України Микола Борщ) і також артисти колективу концертних виконавців філармонійного центру - заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур, лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів Світлана Примак, артистка Олена Белеванцевої зі своїм сином Олексієм та соліст Богдан Лазаренко. Ведучий концерту Ігор Василенко.

Під час свята його учасники мали можливість взяти участь у флеш-мобі -  одночасному запусканні в небо мильних бульбашок на знак того, що сім'я – це не мильна булька, а найбільший скарб, який потрібно берегти, та флеш-мобі гімнасток «Роби як олімпійці». У сквері працювали майстер-класи з різних видів декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва,  функціонували ігрові та спортивні майданчики, фотозони та інші розваги.

Крім культурно-розважальної програми, організатори «Свята сім’ї» передбачили й цілком практичні заходи. Чернігівці та гості міста могли отримати консультації від юристів та психологів, поради щодо профорієнтації та соціального страхування на випадок безробіття.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode