31
серпень
2019

субота
19:00

КОНЦЕРТ ГУРТУ "БУДУ"

у затишному дворику
філармонійного центру

Продовжуємо сезон джазових вечорів у затишному дворику філармонійного центру концертом київського гурту "БУДУ"

Дев'ять. Дев'ять абсолютно різних і не схожих один на одного людей.

Протягом дня, вони непересічні особистості, абсолютно не перетинаються ні за родом діяльності, ні по інтересам, але опинившись в одному місці, в один час, що відбувається досить рідко, ці люди перетворюються в неймовірну банду.

Застати це рідкісне явище досить не просто.

Вони можуть зустрітися в Київських індустріальних районах, раптово відіграти феєричний концерт на найвідомішої майданчику столиці, або в маленькому пабі провінційного міста, полетіти складати свої композиції в венеціанську Рів'єру, після чого зірватися в Лондон, на студію Metropolis Studios, де заручившись підтримкою Ліама Джеймса Нолана, записати новий альбом.

Музика «БУДУ» - це симбіоз басових партій, з багатими творчими аранжуваннями, в які логічно вплітається наповнена фарбами радості і дощу чоловіча лірична поезія в чуттєвому виконанні пластичного і багатого жіночого вокалу

Оскільки в «БУДУ» грають професійні музиканти, багатогранні і творчі особистості, у високій якості музики, щільності і вивіреності саунду, віртуозності виконання і вражаючою витіюватості текстових смислів сумніватися немає ніякого сенсу.

За час свого існування «БУДУ» випустили три альбоми «Катин Ехолёт» (2017), «Чашкачая» (2018) і подвійний альбом «Видих-Вдих» (2019).

«Будеш хорошу музику?» - «Буду»!

Стежити за творчістю групи можна в соцмережах:
Facebook
Instagram
YouTube
SoundCloud


Ціна квитків: 100 грн.
Тривалість: 1 год. 30 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК