УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

2019.08.23_State_Flag_Day

Під звуки фанфар духового оркестру обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, з патріотичних віршів у виконанні юних талантів Поліни Кудабекової та Нікіти Міщенка, з пісні «Я - України син» соліста обласного філармонійного центру, заслуженого артиста України Сергія Сулімовського розпочалась акція «Я — громадянин України», що вже не один рік поспіль проходить в обласному центрі у День Державного Прапора України. 23 серпня 2019 року святкування проходило у сквері біля Чернігівського національного технологічного університету.

За участю військовослужбовців Чернігівського гарнізону, а також дітей героїв, загиблих під час проведення АТО/ООС, на флагштоці біля входу в університет був піднятий жовто-блакитний стяг. Учасників урочистостей привітали в.о. голови облдержадміністрації Наталія Романова, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Відбулася церемонія вручення державних нагород, а також відзнак облдержадміністрації та облради.

І, за традицією, під час урочистостей до Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України 32 молодим чернігівцям були вручені перші паспорти громадянина України. Цю почесну місію виконала начальник управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Ксенія Лук’янець.

Участь в урочистостях взяли духовий оркестр під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Ткачука, артисти Академічного народного хору (художній керівник та головний диригент — заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур), ведучі Інна та Ігор Василенки, солісти філармонійного центру — заслужений артист України Сергій Сулімовський, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Печко, Марина Коваленко, Олександр Коваленко, а також молоді зірки — Ніка Приходчук та Микита Усманов, які подарували глядачам святковий концерт.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

тел.: (0462) 675-431

за повідомленням відділу інформаційного забезпечення та

зв'язків з громадськістю виконавчого апарату

Чернігівської обласної ради


QR-Code generated with LudwigQRCode