АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СВЯТКУВАННІ ДНЯ ДЕСНИ

2019.09.08_Desna_Day

8 вересня 2019 року ріка Десна відзначила своє власне іменне свято - День Десни. Торік ініціатива його започаткування належала Деснянському басейновому управлінню водних ресурсів та громадській організації «За відродження Десни».

Цьогорічний День Десни, присвячений 125-річчю від дня народження Олександра Довженка, пройшов на його батьківщині – в смт Сосниця. На території Сосницького літературно-меморіального музею Довженка розгорнулося святкове дійство «Десна – вчора, сьогодні, завтра», а на березі Десни поблизу Сосниці, на «Пекарівській кручі», відбулася презентація святково-розважальної програми «Зачарована Десна». Родзинкою концерту став виступ артистів колективу концертних виконавців обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм — Світлани Примак, В’ячеслава Мацвійка, Анни та Дар’ї Михневич, Вікторії Олійник.

Господарі свята відзначили переможців конкурсів «Синергія Десни», «На хвилях міфів та легенд» та конкурсу дитячої краси «Я – краплинка Десни». Працювала еколотерея, для дорослих та малих були розгорнуті спеціальні локації, присвячені використанню та збереженню водних ресурсів, відбувалися творчі майстер-класи, виступи колективів, різноманітні забави та спортивні ігри.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

за матеріалами Чернігівської облради та

Деснянського басейнового управління водних ресурсів


QR-Code generated with LudwigQRCode