НЕПОВТОРНА ОЛЬГА ЧУБАРЕВА ПІДКОРИЛА СПІВОМ ЧЕРНІГІВЦІВ

2019.12.14

Народна артистка України Ольга Чубарева своїм неповторним сопрано підкорила немало світових сцен. Але так траплялося, що Чернігів завжди виявлявся обділений увагою оперної співачки. 14 грудня 2019 року ця несправедливість нарешті була виправлена. В рамках вокального абонементу артистка вперше із сольним концертом виступила на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру.

За словами автора проєкту, заслуженого діяча мистецтва України Олега Васюти, виступ Народної артистка України, провідної солістки Національної філармонії України, доктора філософії Ольги Чубаревої  є яскравою подією мистецького життя Чернігівщини у році, що завершується. Широкий діапазон голосу дозволяє співачці виконувати музику найрізноманітніших епох і жанрів — як камерну, так і оперну, джаз. Пані Ольга є лауреаткою понад десяти міжнародних конкурсів, часто бере участь у всеукраїнських і міжнародних фестивалях, є стипендіаткою Вагнерівського фестивалю в Байройті. Артистка - володарка титулів «Чарівний голос України», «Берегиня», «Визнання-2011». Вона багато гастролює за кордоном: у Німеччині, Польщі, Італії, Люксембурзі, Чехії, Франції.

Під час концерту у Чернігові у виконанні Ольги Чубаревої прозвучали відомі арії зі знаменитих опер Моцарта, Гайдна, Пуччіні, Верді, та інших західноєвропейських класиків.

Зокрема прозвучали: арія Графині з опери «Весілля Фігаро» В. Моцарта, арія Анни з ораторії «Пори року» Й. Гайдна, пісенька Джудітти з оперети «Джудітта» Ф. Легара, Серенада Ф. Шуберта та інші твори.

Партію фортепіано на концерті виконав відомий український піаніст,  концертмейстер-лауреат міжнародних конкурсів Володимир Кнорозок.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431


QR-Code generated with LudwigQRCode