ПРО «КРИЖАНУ ІСТОРІЮ» - НА КАНАЛІ UA:ЧЕРНІГІВ

На сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм чергова прем’єра. Цього разу для дітей та їхніх батьків - “Крижана історія” - музична казкова феєрія, що розповідає про подорож у снігову країну пригод, в які неможливо повірити.

Чарівні здібності принцеси Ельзи позбавили спокою все королівство. Як навчитись контролювати магію? Як жити, не завдаючи нікому шкоди? Відгородитись від усього світу чи прийняти себе такою, як є? І тільки справжня любов може врятувати й захистити...

Поставив цю казку, де звучить прекрасна сучасна музика, режисер Дмитро Обєдніков. Автор адаптованого сценарію — Світлана Бунзяк. Автор адаптованих текстів пісень — Оксана Кравчук. Історію розповідає заслужений артист України Володимир Гришин. У ролях — Марія Лагута, Ольга Печко, Максим Пузан, Дар’я та Анна Михневич, Антоніна Потебня, Олександр Лузан, Інна Василенко, Дмитро Обєдніков, Марина Маккей. Казкова хореографія, у постановці Віктора Войникова, у виконанні шоу-балету “Екватор”.

“Крижану історію” на сцені обласного філармонійного центру можна переглянути до 7 січня 2020 року. Слідкуйте за афішою на нашому сайті http://nota.net.ua/ та на сторінках в соцмережах.

Зверніть увагу, що на сайті вже працює ОНЛАЙН-ПРОДАЖ КВИТКІВ. Телефон каси і для довідок: (0462) 675-893.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
тел.: (0462) 675-431

«Суботнія тема дня» на каналі UA:Чернігів за участю головного режисера Чернігівського обласного філармонійного центру, режисера-постановника казки “Крижана історія”  Дмитра Обєднікова

Ефір від 21 грудня 2019 року.

Програма «Ранок» на каналі UA:Чернігів за участю головного режисера Чернігівського обласного філармонійного центру, режисера-постановника казки “Крижана історія” Дмитра Обєднікова та артистів Марії Лагути і Ольги Печко. Ефір від 22 грудня 2019 року.


QR-Code generated with LudwigQRCode