АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ НА СВЯТКУВАННІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ У ЧЕРНІГОВІ

2020.08.24_Independence_Day

29-у річницю відзначає новітня Незалежна Україна. Головне державне свято — це свято єднання українства у любові до рідної землі. Це день усвідомлення, що Незалежність для українців — це нові можливості, шанс на щастя і мир, змога дихати повітрям свободи та торжество прав людини.

24 серпня 2020 року до Дня Незалежності України у Чернігові пройшли урочистості, участь в яких взяли і артисти обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Українська пісня у виконанні академічного народного хору філармонійного центру під орудою заслуженого діяча мистецтв України Володимира Коцура лунала зранку над майданчиком біля Пам’ятного знаку “Борцям за волю і незалежність України”. Після вранішнього молебню за Україну в Катерининському храмі представники чернігівської громади, органів влади та місцевого самоврядування Чернігівщини на чолі з головою обласної державної адміністрації Андрієм Прокопенком та головою обласної ради Ігорем Вдовенком, заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако, народний депутат України Антон Поляков, військові на чолі з командувачем військ оперативного командування “Північ” Сухопутних військ Збройних Сил України Валерієм Залужним  поклали квіти до підніжжя меморіалу. Захід провели Інна та Ігор Василенки.

А тріо артисток Капели бандуристів ім. О.Вересая філармонійного центру – Лілія Козлова, Тетяна Петрик і Вікторія Шульга подарували свій виступ учасникам церемонії вручення державних нагород та відзнак з нагоди 29-річниці Незалежності України, що пройшла в облдержадміністрації. Голова обласної адміністрації Андрій Прокопенко вручив державні відзнаки та нагороди ОДА людям, які, за його словами, “є справжнім взірцем громадянина України, які свою плідною та самовідданою працею примножують здобутки як Чернігівщини, так і країни в цілому”. Ведучий церемонії – Дмитро Обєдніков.

Прес-центр обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode