11
вересень
2020

п'ятниця
19:00

КИЇВСЬКИЙ БІГ-БЕНД "БУДУ"

У затишному дворику філармонійного центру

У київського біг-бенда БУДУ виходить новий альбом - «Салют». Четвертий (він же – п`ятий) в їхній дискографії і перший з новою вокалісткою Марією Усенко. Раніше вже було випущено три альбоми – Катин Эхолёт (2017),ЧашКачая (2018), Видих – Вдих (2019) . У віршах Р.Чигіра, є щось таке, що не має тимчасових рамок. Вони проникають у душу і будять почуття та спогади, змушуючи замислюватись. В дуже простих словах ховається глибоке розуміння, і тому кожен проживає чуже життя, неначе своє — кохає, страждає, мандрує, все по-справжньому.

У четвертому альбомі міститься 13 композицій, які поступово і логічно розкривають концептуальний задум і ліричний мотив його народження. Головне, щоб творці і глядачі були задоволені тим, що народилося в результаті. Тут зроблено все можливе, щоб результат був приємний для всіх. Варто відзначити, що альбом записували вже звично в Лондоні, на студії Metropolis, взимку 2020 року (всі попередні альбоми записувались там же), а вигададували у Венеції влітку 2019 року. Саундпродюсерами виступили Максим Гладецький і Ліам Нолан.


Цей легкий і світлий альбом стане одним із відтінків тієї картини реального світу, яка виконає роль експоната музею тонкого мистецтва людяності. Того свiту, який не чекає і робить все за своїми правилами. Альбом знову і знову намагається розкрити людську сутність через призму відносин і під мікроскопом віршів, які оспівують, оповідають і говорять від першої особи.


Прикладом може бути пісня «Добра чи Темна», що поєднує в собі соковитість духових і надрив клавішних партій Олега Пашковського. Вся разом, гармонiчно поєднана музична фактура, дає в результаті не фоновий малюнок повсякденності, а поліфонічні ескізи емоційно одухотвореного настрою. В реальності, текстуально і мелодійно, альбом "Салют" вельми режисерський. Він наче охоплює життєві ситуації там, де вже тонко, але ще не рветься. Колектив часто виконує ювелірну операторську роботу по втіленню всього цього в реальність.


Це знову і знову музична абетка по прийняттю, вихованню та навчанню щастя. Тонка і крихка низка дотиків до внутрішнього світу кожного слухача. Душекориснi пісні для всіх тих, хто шукає, хто співчуває і хто знаходить щось саме своє. У сукупності ця платівка - жести віку і хлопки настроїв, в ній всi композиції, як ковтки кришталевої води. Необхідні і живі, як саме життя з її полюсами.


До складу колективу сьогодні входять:

Марія Усенко - вокал, Олег Сотніков - бас-гітара, Олег Пашковський - Клавішні, Андрій Юськевич - ударні, Віктор Павелко - саксофон, Денніс Аду - труба, Олександр Чаркін - тромбон, Юрій Семенов - МІДІ хорн, Віталій Савенко - гітара, бас-гітара.



Ціна квитків: 150 грн.
Тривалість: 1 год. 30 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК

Листопад 2020
      
1
Нд
2
Пн
3
Вт
4
Ср
5
Чт
6
Пт
7
Сб
8
Нд
9
Пн
10
Вт
11
Ср
12
Чт
13
Пт
14
Сб
15
Нд
16
Пн
17
Вт
18
Ср
19
Чт
20
Пт
21
Сб
22
Нд
23
Пн
24
Вт
25
Ср
26
Чт
27
Пт
28
Сб
29
Нд
30
Пн