АРТИСТИ ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ ПРИВІТАЛИ КРАЩИХ ПРЕДСТАВНИКІВ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ ЧЕРНІГІВЩИНИ

2020.09.25_Tourism_Day

У “Колибі”, популярному місці відпочинку на березі Стрижня у Чернігові, сьогодні, 25 вересня 2020 року, вітали кращих представників туристичної галузі області. І камертоном урочистостей став вітальний виступ солістів колективу концертних виконавців обласного філармонійного центру – заслуженого артиста України Сергія Сулімовського, Марини Коваленко і Яни Корольової.

27-го вересня відзначається Всесвітній день туризму — свято, покликане пропагувати здоровий і пізнавальний відпочинок, свято розвитку зв’язків між народами і різними регіонами країни. Чернігівська область має унікальні історико-культурні, неповторні природні та лікувально-рекреаційні ресурси, що дає можливість для розвитку різних видів туризму.

Звертаючись до представників туристичного бізнесу, директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій ОДА Олександр Левочко підкреслив: “В умовах пандемії багато бізнесів постраждали, в тому числі і туристична сфера. Але ви показали свій професіоналізм і зробили все, аби у нас відпочивали туристи. Ви своєю роботою уславлюєте Чернігівський край. Люди до нас їдуть завдяки щоденній копіткій роботі кожного з вас”.

За словами заступника голови облдержадміністрації Андрія Подорвана, цього року завданням було стимулювання обласного туризму. “Ми активніше стали рекламувати нашу область, - каже пан Андрій. - Тому на Чернігівщину їдуть люди — і не тільки з Києва, а й з таких міст як Дніпро, Харків, Запоріжжя... Ми розуміємо: чим більше людей приїде до нас, тим краще буде для туристичного бізнесу області”.

Туристична сфера Чернігівщини розвивається успішно. І свідченням тому – відзнаки обласної державної адміністрації, Департаменту культури і туризму, національностей та релігій, які провідникам туристичної галузі вручили Андрій Подорван і Олександр Левочко. Також були нагороджені переможці конкурсу “Найсмачніша кава Чернігівщини”.

Приємним завершенням урочистостей, які провів Дмитро Обєдніков, став міні-концерт, подарований глядачам Сергієм Сулімовським, Мариною Коваленко і Яною Корольовою. Участь у церемонії взяли і артистки Академічного народного хору філармонійного центру.

Прес-центр обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode