МУЗИЧНИЙ СЕРПЕНЬ У ДАУГАВПІЛСІ

Музичний серпень у Даугавпілсі (25.08.2016)

ЛАТВІЯ-БУКЛЕТ25 серпня 2016 року артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм взяли участь у концертному циклі “Музичний серпень у Даугавпілсі”, який був організований Центром Латиської культури за підтримки  Даугавпілської міської ради (Латвія).

"Любіть Україну!" - таку назву мала концертна програма філармонійного центру. Заслужений артист України Сергій Сулімовський, Лауреати Міжнародних конкурсів Марина Маккей та Ольга Печко за участю шоу-балету “Ярмарка” (керівник - Євген Агафошин) блискуче виступили в Центрі Латиської культури в Даугавпілсі (Латвія).

У програмі концерту звучали лише українські пісні: “Я України син”, “Надкусили місяць зорі”, “Як у нас на Україні”, “Два кольори”, “Ой, у вишневому саду”, “Чорнобривці”, “Україна вишиванка”, “Козачка”, “Нехай квітує Україна”, Розпрягайте хлопці коней”, “А в Україні” та інші.

Глядачі бурхливими оплесками приймали кожен номер програми та подарували шалені овації по закінченню концерту. Організатори фестивалю висловили щиру подяку артистам філармонійного центру за високий професійний рівень та участь у важливому міжнародному заході.

В свою чергу адміністрація філармонійного центру також висловлює свою вдячність за належну високу організацію і проведення заходу, а також теплий та гостинний прийом колективу. Окрема подяка за чудову екскурсійну програму, під час якої учасники концерту змогли відвідати Арт-центр Марка Ротко у Даугавпілсі, Церкву святого Петра у Старому місті, Латвійську національну оперу, старовинну Ратушу та Домський собор. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!



Pateiciba Chernigovas filharminija 25.08.2016


QR-Code generated with LudwigQRCode