ОЛЕНА БЕЛЕВАНЦЕВА… ЗАВЖДИ ПАМ’ЯТАТИМЕМО!

SAM_4999

«Немає смерті – є велика шана!»

Це рядок з вірша артистки обласного філармонійного центру Олени Белеванцевої. Це слова артистки і поетки, матері, що виховала Героя – кавалера ордена «За мужність» ІІІ ступеня Володимира Близнюка, який загинув у вересні 2014-го у Станиці Луганській. Свою творчу діяльність вона присвятила пам’яті сина.

20 листопада 2020 року Олена Володимирівна Белеванцева передчасно пішла з життя… Страшна втрата!

Зі сцени обласного філармонійного центру пані Олена дарувала глядачам Слово – щире, чисте, поетичне. Слово, що викарбовувалося в серцях назавжди. Як артистка розмовного жанру, Олена Белеванцева назавжди запам’ятається шанувальникам талановитим виконанням творів, насамперед, патріотичного спрямування. Вона неодноразово виступала з концертами на сході України, де її репертуар користувався незмінним успіхом серед українських воїнів та волонтерів. А її проникливі, наповнені неповторним, характерним саме для Олени Володимирівни стилем декламування твори були окрасою багатьох концертів на її рідній сцені.

Колектив Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм висловлює щирі співчуття сину Олени Володимирівни, студенту Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького Олексію, чоловіку Сергію Павловичу, рідним, колегам по сцені та усім, хто знав і шанував талант артистки.

Вічна їй пам'ять та Царство Небесне…

Прощання з Оленою Белеванцевою – у понеділок, 23 листопада, біля моргу Чернігівської міської лікарні №1 об 11:00. Поховають Артистку поруч з сином Володимиром Близнюком – у квадраті Чернігівських Героїв на кладовищі «Яцево». Поминальний молебень на кладовищі – об 11:30.


QR-Code generated with LudwigQRCode