ФІЛАРМОНІЙНИЙ ЦЕНТР В РЕЄСТРІ «КРАЩИХ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ» УКРАЇНИ

named За результатами експертного аналізу 2020 року, проведеного Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва, згідно відкритих результатів дослідження діяльності підприємств в 2019 році, Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм внесено до реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг» України.

“Включення нашого підприємства до цього реєстру - ще одне визнання правильності напрямку в якому ми рухаємося”, - коментує подію генеральний директор-керівник художній філармонійного центру, заслужений діяч мистецтв України Сергій Теребун. “Ця незалежна експертна оцінка підкреслює клієнтам та партнерам, що саме послуги нашого філармонійного центру є надійними, якісними та пріоритетними для вибору”.

За інформацією Асоціації економічного співробітництва та розвитку підприємництва, реєстр сформовано серед кращих постачальників товарів та послуг у розрізі КВЕД 90.01 "Театральна та концертна діяльність". Реєстр визначає 3% пріоритетних та рекомендованих до співпраці компаній серед майже 2000 вітчизняних підприємств відповідної напрямку діяльності.

Аналітика експертного аналізу щодо компаній галузі 90.01, оприлюднена на офіційному порталі Всеукраїнського галузево-аналітичного центру: https://ukr-centr.com.ua/rate_2020_kr_nat?edrpou=31275331

Прес-центр обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode