В ЧЕРНІГОВІ ПРОЙШОВ П'ЯТИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПІДПРИЄМНИЦТВА БІЗНЕС-ФЕСТ «РАЗОМ ДО УСПІХУ»

2021.09.04

У переддень професійного свята Дня підприємця, 4 вересня 2021 року в обласному центрі під гаслом «Будь патріотом - Купуй рідне» пройшов п'ятий фестиваль підприємництва бізнес-фест «Разом до успіху».

Фестиваль спрямований на підтримку місцевих виробників та популяризацію підприємництва.

У рамках цієї ініціативи більше сотні підприємств та установ з різних куточків Чернігівщини презентували свою продукцію та послуги, ділилися результатами діяльності та змагалися за звання кращого підприємця у різних номінаціях.

Дійство стартувало у центральному парку культури і відпочинку, звідки святковою кавалькадою його учасники пройшли до центральної алеї міста на якій було встановлено сцену. Особливої урочистості ході додавав Духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру (керівник - заслужений діяч мистецтв України Анатолій Ткачук) – традиційний учасник всіх попередніх бізнес-фестів.

З нагоди прийдешнього свята кращих підприємців Чернігово-Сіверщини привітали та  вручили відзнаки представники влади: голова обласної ради Олена Дмитренко, заступник голови облдержадміністрації Дмитро Іванов та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Після церемонії нагородження керівники оглянули виставку-ярмарок «Бізнес Чернігівщини. Продовжив програму заходу святковий концерт за участю солістів колективу концертних виконавців обласного філармонійного центру.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode