ivanna_kocur

16
листопад
2016

середа
19:00

"ЩАСЛИВА ВІД УЧОРА"

Сольний концерт
солістки філармонійного центру
ІВАННИ КОЦУР

Філармонійний центр зростає талантами. На естрадному небосхилі з'явилася нова зірка Іванна Коцур. Її виступи завжди сповнені щирістю, любов'ю, неповторністю. Вона майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику та традиції української народної пісні. Тому глядач і нагороджує її бурхливими оплесками. Своїм неперевершеним та запальним виконанням пісень Іванна Коцур стрімко завойовує серця слухачів.
Разом з прекрасною командою артистів філармонійного центру Іванна Коцур підготувала надзвичайний сольний концерт, що стане феєричним святом для чернігівського глядача. Яскраве шоу з колоритними костюмами, фантастичними танцями, видовищними постановками та перш за все — душевним виконанням пісень!

Беруть участь:
Заслужені артисти України
ВОЛОДИМИР ГРИШИН
СЕРГІЙ СУЛІМОВСЬКИЙ

Балетна група
АКАДЕМІЧНОГО НАРОДНОГО ХОРУ
Балетмейстер ВІКТОР ВОЙНИКОВ

Лауреат Міжнародних конкурсів
Театр танцю "ЕКВАТОР"

Гості концерту —
Шоу-дует “VIVA”
Заслужені артисти України
ОЛЕГ ПОДОЛЬСЬКИЙ та ОЛЕКСАНДР АЛФЬОРОВ

Режисер-постановник та ведучий
ДМИТРО ОБЄДНІКОВ

Звукорежисер
ВОЛОДИМИР ПОПОВ

-------
VIVA
Шоу дует «VIVA»
Дует «VIVA» існує з 2007 року, засновником якого є Олег Подольський. За цей час, виступали на престижних фестивалях «Слов'янський базар», «Південні ночі Сочі», учасники гуморини «Ізмайловський парк», дует «VIVA» входять до шістки кращих дуетів баяністів Європи, за їхніми плечима величезна кількість творчих конкурсів і нагород , лауреати Міжнародних конкурсів та фестивалів, володарі першої премії в
м Ланчано, м Костельфідардо (Італія), м Будапешт (Угорщина), м.Варшава, м.Вроцлав (Польща), м Мюнхен, г.Клінгенталь (Німеччина). У 2011р. були удостоєні почесного звання "Заслужені артисти України".



Ціна квитків: 30-60 грн.
Тривалість: 1 год. 30 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК

Квітень 2024
1
Пн
2
Вт
3
Ср
4
Чт
5
Пт
6
Сб
7
Нд
8
Пн
9
Вт
10
Ср
11
Чт
12
Пт
13
Сб
14
Нд
15
Пн
16
Вт
17
Ср
18
Чт
19
Пт
20
Сб
21
Нд
22
Пн
23
Вт
24
Ср
19:00 SPIV BRATIV
25
Чт
26
Пт
27
Сб
28
Нд
29
Пн
30
Вт