БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Інтернат. Замглай. 2016

25 жовтня 2016 року артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм знову завітали до вихованців Замглайського будинку-інтернату (Чернігівська обл.), де живуть дівчата у віці від 6 до 35 років з обмеженими фізичними та розумовими здібностями. Колектив концертних виконавців подарував їм розважальний концерт.
    
Але цього разу концерт був незвичайний, бо у ньому взяли  участь вихованці інтернату, які виступали на сцені немов справжні артисти. Після концерту діти із задоволенням знайомилися і спілкувалися з гостями, адже зважаючи на нелегкі життєві обставини, їм більш за все не вистачає людського тепла, спілкування і любові.
    
Заслужений артист України Сергій Сулімовський, Лауреати міжнародних конкурсів Ольга Печко,  Тетяна Олійник,  В’ячеслав Мацвійко,  а також Світлана Примак та Олена Близнюк подарували дітям незабутні враження. Яскравий концерт і живе спілкування залишать в серцях теплі та радісні спогади. Адже посмішки цих дітей, їхні позитивні емоції – це найцінніша нагорода.


QR-Code generated with LudwigQRCode