ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА КУЛЬТУРИ

Грамоти

9 листопада в Україні відзначають Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Напередодні свята, 8 листопада 2016 року в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відбулись урочисті збори за участі керівництва області та представників культурної сфери Чернігівщини.

Зі щирими вітаннями та словами вдячності до учасників заходу звернулись заступник голови – керівник апарату Чернігівської ОДА Наталія Романова, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, директор Департаменту культури і туризму, національностей і релігій ОДА Олександр Левочко, а також очільник обласної профспілки працівників культури України Іван Буренко.

Окрім цього, виступаючі наголошували на важливості діяльності працівників цієї галузі, як провідників культурно-духовного і соціального розвитку Придеснянського краю.

– Завдяки щоденній праці багатотисячного загалу працівників культури – клубних працівників, викладачів шкіл естетичного виховання, бібліотекарів, фахівців музейної справи, аматорських та професійних творчих колективів, майстрів народного мистецтва зберігаються і примножуються джерела духовності, істинної краси Чернігівської землі, – зазначив Олександр Левочко.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята кращим представникам культурної еліти Чернігівщини були вручені відзнаки обласної державної адміністрації, обласної ради та Департаменту культури і туризму, національностей і релігій ОДА.

Сюжет: Телеканал Новый Чернигов


QR-Code generated with LudwigQRCode