ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА. 17.11.2016

17 листопада 2016 року у концертному залі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відбулися урочистості з нагоди ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА.

Працівників сільського господарства привітали голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч та заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур. З нагоди професійного свята найкращим працівникам сільського господарства були вручені нагороди та грамоти.

У святковому концерті брали участь: Академічний ансамбль пісні і танцю “Сіверські клейноди” Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк), заслужений артист України Сергій Сулімовський, лауреати міжнародних конкурсів Марина Маккей, Ольга Печко, В'ячеслав Мацвійко, Марина Білобородько, артисти філармонійного центру Світлана Примак, Олена Близнюк, Іван Берізка, Богдан Тонкошкурий, В’ячеслав Петрик та лауреат міжнародних конкурсів шоу–балет «Екватор». Ведучі концертної програми Інна Василенко та Дмитро Обєдніков.

День працівників сільського господарства - це  свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних  сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Зі святом вас, шановні працівники сільського господарства! Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються! Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку!

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на благо розквіту Сіверського краю та піднесення добробуту всього українського народу!

-----
Фото: Віктор Кошмал


QR-Code generated with LudwigQRCode