ВОКАЛЬНИЙ АБОНЕМЕНТ. ІГОР ЄВДОКИМЕНКО

ВОКАЛЬНИЙ АБОНЕМЕНТ. ІГОР ЄВДОКИМЕНКО

27 листопада 2016 року в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся концерт соліста Національної опери України імені Т.Г.Шевченка, лауреата Міжнародних конкурсів ІГОРЯ ЄВДОКИМЕНКА (баритон, м.Київ). У концерті брали участь асистент-стажист Національної музичної академії України імені П.І.Чайковського ЛІ ЦІН (сопрано, Китай) та концертмейстер Національної опери України імені Т.Г. Шевченка, заслужена артистка України СВІТЛАНА ОРЛЮК (м.Київ).

Це другий концерт з циклу ВОКАЛЬНИЙ АБОНЕМЕНТ. На цьому концерті прозвучали твори: С. Гулак-Артемовський. Каватина Султана з опери «Запорожець за Дунаєм», М. Лисенко. Арія Остапа з опери «Тарас Бульба», П. Чайковський. Арія Мазепи з опери «Мазепа», М. Римський-Корсаков. Арія Грязного з опери «Царева наречена», Р. Леонковалло. Пролог з опери «Паяци», К. Данькевич. Арія Богдана Хмельницького з опери «Богдан Хмельницький», Українська народна пісня «Ох і не стелися, хрещатий барвінку», Л. Александрова, В. Заремба на вірші М. Петренка «Дивлюсь я на небо», М. Жербін на вірші Л. Українки «Останні квіти», І. Шамо на вірші Д. Луценка «Осіннє золото», М. Лисенко на вірші І. Франка «Безмежнеє поле».

З вступним словом виступив автор проекту та режисер заслужений діяч мистецтв України доктор філософії, мистецтвознавець ОЛЕГ ВАСЮТА.

Наступний концерт відбудеться 18 грудня 2016 року о 15 годині. Лауреат Всеукраїнських конкурсів МАРКО СЕРДЮК (тенор, м.Харків).


QR-Code generated with LudwigQRCode