УРОЧИСТИЙ ЗАХІД

УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ  ІНВАЛІДІВ

З 1992 року, після проголошення ООН 3 грудня Міжнародним днем інвалідів, цей день відзначається щорічно. Але це не свято, а особлива дата, спрямована на нагадування громадськості про важливість поліпшення становища людей з особливими потребами і забезпечити їм рівні з іншими членами суспільства можливості.

2 грудня 2016 року в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ  ІНВАЛІДІВ.

До початку заходу у фойє 1 поверху філармонійного центру було розгорнуто виставку образотворчого та декоративно - прикладного мистецтва творів інвалідів «Творці краси і добрих справ» (організатор - Департамент соціального захисту населення ОДА).

У фойє 2 поверху була розташована ІІ обласна фото - виставка «Я такий, як ти» (організатор - відділ інклюзивного навчання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського).

Цей захід організували Чернігівська облдержадміністрація та Чернігівська обласна рада. На заході були присутні почесні гості, керівництво міста та області. З вітальним словом виступили голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та були вручені почесні грамоти, подяки за активну життєву та громадянську позицію.

Завершився урочистий захід концертом, в якому взяли участь артисти філармонійного центру, а також діти і дорослі люди з обмеженими можливостями - вони читали вірші, танцювали, співали та грали на музичних інструментах.
    


QR-Code generated with LudwigQRCode