ДЖАЗ-БЕНД "BISSQUIT" ВИСТУПИВ У РЕСПУБЛІЦІ БІЛОРУСЬ

BISSQUIT. ГОМЕЛЬ


Колектив "BissQuit" Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм був сформований відносно недавно, на початку 2016 року. До складу увійшли вже добре знайомі один одному музиканти, які зіграли разом не один десяток концертів, тому нова концертна програма була сформована в найкоротші терміни і робота закипіла. Всі музиканти BQ” здобували вищу джазову освіту в різних містах України: Київ, Донецьк, Львів. Практично всі є педагогами естрадного відділу в Чернігівському музичному училищі ім Л.М.Ревуцького. Основним напрямком, в якому працює колектив, є джазова музика.

Склад колективу "BissQuit"
: Володимир Балаба (труба, вокал), Олег Богуш (клавішні), Нікіта Гірня (кларнет, саксофон), Дмитро Теребун (бас-гітара), Богдан Ярошенко (ударні), Олена Сетун (вокал).

Зараз “BQ” веде активну концертну діяльність і перебуває в постійному пошуку нових творчих ідей та експериментів. Їхній репертуар охоплює класичні напрямки, такі як свінг, кул, бібоп, так і сучасний джаз, ф'южн та авторські обробки українських народних пісень. Також музиканти активно задіяні в програмах колективу концертних виконавців філармонійного центру в якості «стейдж-бенду», «живого» акомпанементу солістам естради.

Вже тривалий час підтримуються творчі зв'язки між Гомельською обласною філармонією та Чернігівським обласним філармонійним центром фестивалів та концертних програм. З метою міжнародного співробітництва та в рамках обмінних гастролей, адміністрація державної установи "Гомельська обласна філармонія" запросила Джаз-бенд "BissQuit" з концертом. Тож 27 січня 2017 року Джаз-бенд «BissQuit» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (керівник Нікіта Гірня) та ведучий - артист філармонійного центру Дмитро Обєдніков виступили з яскравим концертом — калейдоскопом вибухових номерів на сцені Гомельського державного коледжу мистецтв ім. Н. Ф. Соколовського Республіки Білорусь.


QR-Code generated with LudwigQRCode