КОНЦЕРТ АКАДЕМІЧНОГО СИМФОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ "ФІЛАРМОНІЯ" ТА "STRAUSS BALETT"

ЙОГАН ШТРАУС ТА ІНШІ


31 січня 2017 року на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм  відбувся КОНЦЕРТ АКАДЕМІЧНОГО  СИМФОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ "ФІЛАРМОНІЯ" ТА "STRAUSS  BALETT"




У Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм 31 січня 2017 року відбувся КОНЦЕРТ ”ЙОГАН ШТРАУС ТА ІНШІ” АКАДЕМІЧНОГО СИМФОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ "ФІЛАРМОНІЯ" (художній керівник та головний диригент Микола Сукач) та "STRAUSS BALETT" (м. Чернігів). У концерті прозвучали твори: Йоганн Штраус І. Увертюра до оперети «Ніч у Венеції», «Зайфцер-галоп»; Йоганн Штраус ІІ. «Карнавал у Венеції», Музичний жарт, «Віолетта», Повільна полька, Вальс «Кайзер вальс», «Угорська полька», Швидка полька; Едвард Штраус. «На паровій тязі»,  Швидка полька, Йоганн Штраус ІІ. «Віденська кров», Йоганн Штраус ІІ. «На полюванні»; Жак Оффенбах. Кан-кан з оперети «Орфей у пеклі»; Йоганн Штраус ІІ. Увертюра до оперети «Карнавал у Римі»; Амількаре Понк’єллі. «Танок годинників» з опери Джоконда»; Йоганн Штраус ІІ. «Піццікато», Полька «Персидський марш», «Шампанське». Полька, «Вино, жінки, пісні», Вальс «Повітряна куля». Швидка полька, «Грім та блискавки». Швидка полька; Йозеф Штраус. «Щаслива подорож». Полька; Йоганн Штраус ІІ. «Весняні голоси». Вальс.

Музика Штрауса так прекрасна і гармонійна, що її хочеться слухати знову і знову. Знаменитий австрійський композитор написав багато чудових вальсів, польок і маршів. Вальси займають особливе місце в музичній спадщині Штрауса, не випадково його називають королем вальсу. Саме у цей день кожен хто прийшов в філармонійний центр відчути себе причетним до блискучої епохи прославленого віденського композитора.

Фоторепортаж Віктора Кошмала
Сюжет: Телеканал Новий Чернігів


QR-Code generated with LudwigQRCode