ОДЕСА У ЧЕРНІГОВІ

ЛІРИЧНІ ТА ВЕСЕЛІ ІСТОРІЇ ОДЕСЬКОГО ДВОРИКА

В Одесі чернігівці побували 3 травня 2017 року, не покидаючи меж власного міста, а лише придбавши квитки на концерт, що відбувся в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Тут «Ліричні та смішні історії одеського дворика» збирав для глядачів сам режисер-постановник дійства Дмитро Обєдніков у ролі сценариста з Голлівуду Девіда.

Феєричні, жартівливі, дотепні, яскраві, разномовні, різножанрові номери концерту, що пролетів мов на одному диханні, вразили публіку безмежними можливостями чернігівських артистів. Вони перевтілювалися у “фраєрів” і “гопніків”, у гострослівних одеських перехожих і мешканців двориків. Були тут і Попандопуло, і тьотя Роза та Сонечка, і віртуозний баяніст, і дядя Жора. Лунали і «Мурка» у високопрофесійному виконанні, і єврейські пісні, і знайомі з дитинства пісні з радянських кінофільмів, і звичайно, «У Чорного моря» великого Утьосова! Багато популярних композицій творці програми переклали українською і, таким чином, пісні отримали нове звучання і нове життя.

Хочеться подякувати за чудову роботу всьому колективу, що зробив можливим цей яскравий концерт: заслуженим артистам України Володимиру Гришину та Сергію Сулімовському, лауреатам Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Ользі Печко, Сергію Гладарьову, В’ячеславу Мацвійко, Марині Коваленко, Олені Близнюк, Світлані Примак, артистам філармонійного центру  Богдану Тонкошкурому, Інні, Олексію та Володимиру Василенкам, Івану Берізці, Ірині Єрмаковій, концертмейстеру Олегу Богушу, всім артистам театру танцю "ЕКВАТОР" - лауреата Міжнародних конкурсів,  автору сценарію Світлані Бунзяк, художнику Ірині Хрикіній, художнику зі світла Олександрові Єрмакову, звукорежисеру Володимиру Попову. І також режисеру-постановнику лауреату Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Дмитрові Обєднікову.

Завдяки артистам філармонійного центру чернігівська публіка занурилася в унікальну незрівнянну одеську атмосферу, підготувавшись таким приємним способом до цікавих вихідних, що наближаються – їх Чернігів присвячує Одесі.

Віра Лобановська

--
Фоторепортаж Віктора Кошмала


QR-Code generated with LudwigQRCode