НЕЗВИЧАЙНИЙ КОНЦЕРТ У ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ФІЛАРМОНІЙНОМУ ЦЕНТРІ

JAZZ КУЛІСА

У суботу 13 квітня 2017 року сцена Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм виглядала незвично: на ній зібралися разом музиканти і їхні шанувальники, для яких були споруджені глядацькі місця. У затишній камерній атмосфері закулісся, споглядаючи на спеціальному екрані різноманітні кінообрази, чернігівці слухали джаз у виконанні джаз-бенду "BissQuit".

У концерті взяли участь: Володимир Балаба (труба, вокал), Олег Богуш (клавішні), Нікіта Гірня (саксофон), Дмитро Теребун (бас-гітара), Костянтин Пінаєв (ударні), Олена Сетун (вокал). Це вже другий виступ колективу у рамках творчого проекту «Jazz Куліса». На цей раз музиканти виконували тільки власну музику! «Ми граємо музику, яка подобається нам, музикантам. А оскільки ми граємо гарну музику, то знаходимо однодумців у залі. Сьогодні лунали тільки наші авторські композиції, які до цього концерту написали наш клавішник Олег Богуш, Володимир Балаба, наш трубач, і вокаліста Олена Сетун», - розповів після концерту Нікіта Гірня. Відеодекорації забезпечив колектив арт-цеху «Культпросвіт».

Занурення у чудову музику, настрій втаємничення від проникнення на саму сцену, єднання з музикантами, які зовсім поруч творили своє мистецтво – такі відчуття подарував своїм шанувальникам цього вечора джаз-бенд "BissQuit".

Віра Лобановська


QR-Code generated with LudwigQRCode