«СІВЕРСЬКІ КЛЕЙНОДИ» ЗАПАЛЮЮТЬ НОВІ ЗІРКИ

ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ


Звітний концерт дитячої мистецької студії академічного ансамблю пісні і танцю “Сіверські клейноди” відбувся 28 травня 2017 року на рідній сцені - в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Повноцінний півторагодинний концерт пройшов ніби на одному диханні – в стилі «Сіверських клейнодів»! Різножанрові вокальні номери, хореографічні композиції, сольний і ансамблевий спів продемонстрували талановиті вихованці цієї творчої лабораторії «Клейнодів».

Прозвітували про рік свого творчого навчання всі групи дитячої студії, у яких навчаються вже близько 80 юних талантів від 4 до 17 років. Вони не лише займаються співом і танцями, а мають можливість звикати до професійної сцени, шліфувати акторську майстерність поруч із досвідченими дорослими артистами на одній сцені, вчитися спілкуватися із залом, приймати квіти – спочатку від рідних і друзів, а не за горами і широке визнання.

Цього дня художній керівник та головний диригент академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди», заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк вже благословив на подальший професійний шлях і двох випускниць дитячої мистецької студії. Він подякував батькам юних талантів за терпіння і підтримку, а також викладачів свого колективу за якісну, професійну і творчу роботу. А ще запросив усіх шанувальників на ювілейні концерти 5 та 6 жовтня. Адже цього року «Сіверським клейнодам» вже 15!

Віра Лобановська


QR-Code generated with LudwigQRCode