НЕДІЛЬНИЙ ВЕЧІР У ФІЛАРМОНІЙНОМУ ДВОРИКУ З «BISSQUIТ»

BissQuit. Липень 2017

Джаз-бенд "BISSQUIТ" продовжує дивувати своїх шанувальників. На минулих концертах глядачі змогли поринути у сценічну атмосферу: їх розмістили поруч з музикантами, на сцені. Так відкривається публіці закулісся, яке завжди манить і заворожує. Цей творчий проект молодіжного колективу "BISSQUIТ" Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм носить назву "Jazz Куліса".

А 2 липня 2017 року глядачам пощастило насолодитися літнім варіантом закулісся – концерт відбувався просто неба, у внутрішньому дворику філармонійного центру. Вечір був присвячений латиноамериканському джазу. Пролунали хіти таких композиторів як Duke Ellington, Dizzy Gillespie, Freddie Hubbard, Antônio Carlos Jobim, Arturo Sandoval та інших.

Музиканти виконували твори з особливою витонченістю, інтелігентністю – такий стиль у "BISSQUIT". Неперевершена Олена Сетун співала португальською, французькою, англійською. У концерті взяли участь: керівник проекту Дмитро Теребун (бас-гітара), Нікіта Гірня (саксофон), Олег Богуш (клавішні), Володимир Балаба (труба), Владислав Коваленко (тромбон), Богдан Ярошенко та Артем Рей (ударні, перкуссія). Звукорежисер Андрія Мойсеєнка, студія звукозапису "Hi-Gain records"; дизайн та візуальне оформлення сценічного простору - Артем Сиворакша та арт-об'єднання "КУЛЬТПРОСВІТ". Олена Сетун також подякувала працівникам Чернігівського обласного філармонійного центру, за участі яких став можливий такий чудовий концерт, а ще – режисера Дмитра Обєднікова, колегу і натхненника колективу.

Концерт тривав понад півтори години. Публіка, що не потрапила у дворик, зібралася під воротами. Погода також розважалася і жартувала з учасниками джазового вечора: відкрити парасольки! – закрити парасольки! При цьому музиканти не припиняли грати під дощем. Дивовижно сидіти під парасолькою поруч з гарними людьми і слухати чудову музику, наживо, від натхненних музикантів! Дякувати небесам - до зливи не дійшло. Навпаки, хмари розвіялися і навіть визирнуло вечірнє сонце…

Віра Лобановська


QR-Code generated with LudwigQRCode