КАМЕРНИЙ ХОР

26
жовтень
2017

четвер
19:00

АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС

Музично-театральне дійство
за мотивами твору Льюїса Керрола

В концерті звучатиме музика британського гурту "Kings singers"

Концерт виконується англійською мовою з українськими субтитрами

Участь беруть:
АКАДЕМІЧНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР
ІМ.Д.БОРТНЯНСЬКОГО
Художній керівник та головний диригент
ІВАН БОГДАНОВ

У минулому сезоні академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського відзначив своє 20-ліття. Цей 20-й сезон був надзвичайно насиченим і успішним для колективу. Великий резонанс у місті спричинило шоу «Queen XXI», де у виконанні хору прозвучали кавер-версії хітів легендарної групи Queen. А на своєму ювілейному концерті хор презентував композиції з майбутніх проектів. Серед них – твори з репертуару групи «King's Singers». Такий своєрідний проект у нашому місті робиться вперше. Суть у тому, що увесь концерт, від самого початку і до закриття завіси, відбуватиметься виключно англійською мовою. В основу перфомансу покладений сюжет відомої англійської казки «Аліса у країні чудес». Разом з головною героїнею ви здійсните захопливу подорож у світ фантазії, вимислів і сновидінь.

Ідея створення такого проекту належить художньому керівнику та головному диригенту Академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського – Івану Богданову. Вже декілька програм камерний хор поєднує в своїх концертах звичну музичну складову з шоу, театральними та іншими експериментальними елементами.

В цьому театрально - хоровому до творчого тандему Богданов-Обєдніков приєдналась режисер Світлана Бунзяк. За просторові рішення відповідає Артем Сіворакша, художники – Ірина Хрикіна та Вікторія Власенко. Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського ще більше занурився в театральні пошуки. Майже всі ролі виконують артисти камерного хору, який в свою чергу, також є активною дійовою особою.

Що стосується музичної частини – вона складається з музики британського чоловічого ансамблю «The King`s Singers» та в Україні звучить вперше.

Театрально – хоровий проект «Аліса в країні Чудес» буде цікавий шанувальникам музики a cappella та хорового співу, творчості Л. Керрола, тим, хто вивчає англійську мову та просто тим хто цікавиться англійською культурою. Особливістю концерту є використання англійської мови. Все: мова в музичних творах, діалоги акторів, слова автора та ведучого – виключно англійська мова! В процесі підготовки ми співпрацювали з центром іноземних мов «Лондон». Саме вони робили переклад сценарію та проводили заняття з колективом по вдосконаленню вимови текстів. Не варто хвилюватись і тим глядачам котрі не знають англійську, оскільки концерт супроводжуватиметься українськими субтитрами.

Таке поєднання зразків британської культури створить незабутній вечір для глядачів.


Ціна квитків: 40-80 грн.
Тривалість: 1 год. 10 хв.
ЖИВИЙ ЗВУК