СІНДБАД

19
грудень
2017

вівторок
17:00

СИНДБАД. НЕВІДОМА ІСТОРІЯ

Ну звичайно ви знаєте ім'я легендарного моряка, який потрапляв у безліч фантастичних пригод під час своїх неймовірних подорожей! Цього шаленого, несподіваного, повного гумору і чарівної вигадливості героя арабських казок звуть Синдбад - Мореплавець! Про сім подорожей Синдбада написано в книзі «Тисяча і одна ніч», знято безліч художніх та мультиплікаційних фільмів.

Але нашу історію не знає ніхто, бо вона НЕВІДОМА!!!
Одного разу Синдбад почув від однієї черниці що, давним-давно ..... Ні !!! Не в Багдаді, а у морі Надії на острові Мир, в монастирі Блакитної троянди зав’яла остання квітка…
Чи зможе Синдбад отримати перемогу над підступним принцем Ель Карімом, уникнути чар зрадливих сирен та знайти легендарну птаху Рух? Чи доведе, що справжня сила - у чистих думках, світлій душі та щирому серці!

Про це ви дізнаєтесь під час різдвяних та новорічних свят в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.
Ми сподіваємось, що музичну казку «СИНДБАД. НЕВІДОМА ІСТОРІЯ» із задоволенням переглянуть наші маленькі глядачі та їх батьки!

Святковій настрій вам гарантують
Синдбад-мореплавець: Костянтин Слободенюк
а також:
Заслужений артист України Сергій Сулімовський
Заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко
Артисти, лауреати міжнародних конкурсів:
Інна Василенко
Ольга Печко
Дмитро Обєдніков
Ірина Єрмакова
Катерина Велика
Ольга Кузьменко
Наталія Цигоняко
Олександр Коваленко
і ще:
Володимир Попов
Олександр Єрмаков
Дмитро Єременко
Дмитро Матвієнко

Драматург та автор тексту пісень Оксана Кравчук
Художник – постановник Ірина Хрикіна
Балетмейстер – постановник Віктор Войніков


Ціна квитків: 40 грн. Для дітей віком до 5 років включно - безкоштовно (за наявністю квитка у супроводжувача). Тривалість: 1 год. 10 хв.