МАРІЯ ВІХЛЯЄВА

21
січень
2018

неділя
15:00

ФОРТЕПІАННИЙ АБОНЕМЕНТ


Лауреат Міжнародних конкурсів
МАРІЯ ВІХЛЯЄВА
(м. Київ)

І відділ
Ф. Шопен. Два полонези, тв. 40: №2 до мінор; №1 ля мажор
Ф. Шопен. Експромт-фантазія, тв. 66
Ф. Шопен. Ноктюрни, тв. 15: №4 фа мажор; №5 фа-дієз мажор
Ф. Шопен. Баркарола, тв. 60
Ф. Шопен. Великий блискучий вальс мі-бемоль мажор, тв.18 № 1
Ф. Шопен. Вальс №7 до-дієз мінор
Ф. Шопен. Вальс №14 мі мінор (виданий посмертно)

ІІ відділ
Ф. Ліст. «Долина Обермана» (з циклу «Роки мандрів»)
Ф. Ліст. «На Валленштадському озері» (з циклу «Роки мандрів»)
Ф. Ліст. Концертний етюд №3 ре-бемоль мажор
Ф. Ліст. «Мрії кохання»
Ф. Ліст. Мефісто-вальс №1, S.514

Автор проекту та ведучий -
заслужений діяч мистецтв України,
доктор філософії, мистецтвознавець
ОЛЕГ ВАСЮТА

-----

У 2007 році закінчила Київську середню спеціалізовану музичну школу-інтернат імені М.В. Лисенка (клас педагога І. Барінової) і в цьому ж році вступила до Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського (клас професора Ю. Кота), яку закінчила із відзнакою в 2012 році. Під час навчання займалася факультативно у класі клавесина професора С. Шабалтіної та О. Шадріної-Личак. Закінчила асистентуру-стажування академії в 2015 році. Нині здобуває у НМАУ імені П.І. Чайковського другу освіту як режисер музичного театру в класі професора В. Лукашева.
З 2010 року – солістка Національної філармонії України.

Марія Віхляєва – лауреат Міжнародного конкурсу імені Є. Коки у м. Кишиневі (Молдова, І премія), дипломант міжнародних конкурсів у м. Ворзелі (2004) і у м. Тбілісі (2005), у складі ансамблю - лауреат ІІ премії Першого Міжнародного конкурсу камерних ансамблів імені Д.Бортнянського (2010).

Брала уроки в майстер-класах відомих музикантів: І. Рябова, А. Рябова, Н. Штаркмана, М. Бероффа, В. Руденка, Я. Касмана, А. Севідова, К. Мартінеса-Менера, Е. Стефаньської (клавесин).
Неодноразово брала участь у міжнародних фестивалях в Росії і Україні як піаністка (міста Новгород, Київ) і як клавесиністка (м. Краків, Польща). Грала у супроводі Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України, Академічного симфонічного оркестру Національної філармонії України, Державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України, Академічного симфонічного оркестру «Філармонія» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, Заслуженого академічного симфонічного оркестру Українського радіо. Має фондові записи на Українському радіо.

Брала участь у багатьох постановках на сцені Колонного залу імені М.В. Лисенка: опер «Директор театру» В.А. Моцарта, «Диригент оркестру» Д. Чимарози, «Синьйор Брускіно» Дж. Россіні (партія клавесина), «Черевички» П. Чайковського, містерії у ритмі танго «Марія. Tangus Dei» за мотивами оперіти А. П’яццолли «Марія з Буенос-Айреса» (партії фортепіано і челести).




Вартість абонемента (8 концертів) - 120 грн.
Ціна квитка на один окремий концерт - 40 грн.

Січень 2019
 
1
Вт
2
Ср
3
Чт
4
Пт
5
Сб
6
Нд
7
Пн
8
Вт
9
Ср
10
Чт
11
Пт
12
Сб
13
Нд
14
Пн
15
Вт
16
Ср
17
Чт
18
Пт
19
Сб
20
Нд
21
Пн
22
Вт
23
Ср
24
Чт
25
Пт
26
Сб
27
Нд
28
Пн
29
Вт
30
Ср
31
Чт