РІЗДВЯНЕ ШОУ ВІД ЗІРОК ЕСТРАДИ ТА ДЖАЗ-БЕНДУ «BISSQUIT» У ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ФІЛАРМОНІЙНОМУ ЦЕНТРІ

ВЕЛИКЕ РІЗДВЯНЕ ШОУ БІГ-БЕНДУ "BISSQUIT"


У чарівний вечір 25 грудня 2017 року у Чернігівському філармонійному центрі відбулося велике Різдвяне шоу. На сцені влаштувався цілий оркестр, яскравий і оригінальний колектив філармонійного центру Біг-Бенд «BissQuit». І всі номери супроводжувалися живою музикою, до того ж у джазовому стилі, з цікавими музичними знахідками й імпровізаціями.

Для святкового концерту артисти відібрали найяскравіші номери. Лунали світові хіти легендарних Френка Сінатри, Елли Фіцджеральд, Діна Мартіна, Ната Кінга Коула у виконанні наших блискучих артистів! Не забули й про вітчизняні зимові та різдвяні пісні. Оригінальні костюми, вражаюча хореографія, чудові голоси, жива музика джазового оркестру – для радісного святкового настрою чернігівських глядачів і гостей міста! Ведучі Інна Василенко та Дмитро Обєдніков поділилися з публікою цікавою й корисною інформацією про українські традиції та звичаї Різдвяних та Новорічних свят.

У Різдвяному шоу взяли участь: Біг-Бенд «BissQuit», диригент Нікіта Гірня; заслужений артист України Сергій Сулімовський; лауреат Всеукраїнських та Міжнародних  конкурсів Марина Маккей; заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко; лауреати Міжнародних конкурсів Ольга Печко, Олена Близнюк, Світлана Примак; Богдан Тонкошкурий, В'ячеслав Петрик, Олена Сетун, Володимир Балаба; лауреат Міжнародних конкурсів Театр танцю "ЕКВАТОР"; ведучі Інна Василенко та Дмитро Обєдніков.

Цим концертом наші естрадні зірки привітали своїх шанувальників з Різдвяними та Новорічними святами!

Наступна зустріч відбудеться вже у новому році. 13 січня о 17:00 відбудеться Мікс-мюзикл "Вікенд в Парижі" (режисер-постановник Дмитро Обєдніков), де на глядачів чекають світові хіти, запальні танці, неперевершений гумор, а також яскраві і незабутні враження.

Віра Лобановська
-----
Фото Віктор Кошмал


QR-Code generated with LudwigQRCode