ДЕНЬ СОБОРНОСТІ (ІВАНО-ФРАНКІВСЬК)

День Соборності, Івано-Франківськ (22.01.2018)

22 січня 2018 року, в місті Івано-Франківськ відбулись урочисті заходи з нагоди 99-ї річниці прийняття Акту злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки.

Традиційно, заходи розпочалися з ходи, віче та покладання квітів до пам`ятника діячам ЗУНР, після якого всі бажаючі були запрошені на святковий концерт до Академічного Обласного Українського Музично-Драматичного Театру ім.. Івана Франка.

Цього року основною прикрасою свята був виступ гостей з Чернігова – Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (художній керівник – Заслужений діяч мистецтв України СЕРГІЙ ВОВК).

Франківці щиро вітали артистів бурхливими оплесками, а представники Обласної Державної Адміністрації, Департаменту Культури і Туризму, Обласної Філармонії розділили з артистами вечерю, де мали змогу в тісному колі поділитись враженнями від виступу колективу та побажати нових звершень та нових зустрічей!


QR-Code generated with LudwigQRCode