ГАРЯЧИЙ ПОЧАТОК ЛІТА ВІД ЗІРОК ЧЕРНІГІВСЬКОГО ФІЛАРМОНІЙНОГО ЦЕНТРУ

МУЗИЧНИЙ ФРЕШ

«Я вас дуже прошу, проведіть це літо так, аби потім не мучила жалість через змарновані три місяці!» - звернулася до глядачів улюблениця чернігівської публіки тьотя Роза з «Одеського дворика». Так 1 червня 2018 року артисти обласного філармонійного центру розпочали довгоочікувану пору року – феєричною виставою від режисера-постановника Дмитра Обєднікова «Музичний фреш». Вистава стала яскравим підсумком нинішнього концертного сезону, увібравши в себе режисерські та акторські відкриття й вдалі творчі знахідки.

Легендарні світові хіти, українські народні пісні, відомі композиції з улюблених кінофільмів, пересипані жартівливими номерами та динамічними хореографічними постановками – глядачі не встигали навіть перевести подих, занурившись разом з артистами у вихор емоцій. То сміючись разом з Володимиром Гришиним над його «Володею – супер-стар», чи з Максом Пузаном над його товстуном у велетенському костюмі, чи потішаючись з комічних персонажів Костянтина Слободенюка та незрівнянних одеських жартів Інни Василенко і її тьоті Рози з командою подруг. Та ось на сцені Марина Маккей з піснею «Ніжність» у її проникливому виконанні - і сльози зовсім поруч, і світлий сум. І на цій хвилі шедевр естрадного мистецтва – романс «Я тебе ніколи не забуду» від Сергія Сулімовського та Ольги Печко – незрівнянні враження!

МУЗИЧНИЙ ФРЕШ - Найкращі номери сезону
Фоторепортаж - Віктор Кошмал

Публіку вражали чудові дуети Олена Близнюк-Світлана Примак та Богдан Тонкошкурий-В’ячеслав Петрик; майстрині народного співу Ніна Коцур і Тетяна Олійник; чарівні співачки Марина Коваленко й Іванна Коцур; театр танцю «Екватор» у складі Віктора Войникова, Катерини Великої, Ольги Кузьменко, Марії Лагути, Івана Кузьменка надавали довершеності виставі своїми яскравими хореографічними замальовками.

Чернігівцям і гостям міста, що завітали цього вечора на «Музичний фреш», пощастило увірватися у літо з першого дня стрімко і весело, разом із зірками філармонійного центру. Відтепер треба пам’ятати напутні поради від тьоті Рози: літо проводити так, аби було що згадати довгими зимовими вечорами і щоб не мучила жалість через змарновані три місяці. Ну а раптом не буде погоди, на це у неї відповідь також є: завітати на «Ліричні та веселі історії Одеського дворика» до філармонійного центру. Тут завжди тепло і радісно. З початком літа вже розпочалася серія казкових вистав для юних глядачів. Будуть цікаві мистецькі події і для дорослих – варто лише слідкувати за анонсами Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Віра Лобановська

У концерті «Музичний фреш» взяли участь солісти філармонійного центру: заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський; заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур; лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Марина Маккей, Ольга Печко, Марина Коваленко, Тетяна Олійник, Макс Пузан, Олена Близнюк, Світлана Примак, Іванна Коцур, Богдан Тонкошкурий, В’ячеслав Петрик; лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Театр танцю “ЕКВАТОР” – Віктор Войников, Катерина Велика, Ольга Кузьменко, Марія Лагута, Іван Кузьменко. Ведучі – лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Інна Василенко та Дмитро Обєдніков. Режисер-постановник Дмитро Обєдніков.


QR-Code generated with LudwigQRCode