НАВІТЬ ЯКЩО БАБА ЯГА БУДЕ ПРОТИ, ФІЛАРМОНІЙНЕ ЛІТО ПРОДОВЖУВАТИМЕ РАДУВАТИ ДІТЛАХІВ

БАБА ЯГА ПРОТИ

Захопленими вигуками, сміхом та бурхливими аплодисментами казкових героїв комедійної музичної казки "Баба Яга проти" зустріли чернігівські малюки, які 12 червня 2018 року завітали на театрально-концертне дійство до Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Чарівну історію про пригоди як вже добре знайомих казкових героїв, так і нових популярних персонажів мультфільмів підготували артисти під керівництвом режисера-постановника Оксани Кравчук. Простота сюжету, в якому Баба Яга намагається нашкодити добрим героям, вдало поєднується зі справжніми цирковим номерами, танцями та піснями.

Влаштоване театралізоване свято є одним із численних сюрпризів, що очікують на дітей різних вікових груп протягом усього літа. То ж щоб канікули не стали нудними і одноманітними, батькам радимо слідкувати за нашою афішею і приводити своїх діток до філармонійного центру.

Найближчу запальну історію під назвою "Чари флори" юні глядачі зможуть переглянути вже 15 червня 2018 року. В основі сюжету розбишака Василь разом з дітьми у залі познайомиться з різними представниками флори і фауни, дізнається про актуальні екологічні проблеми та про свою власну надзвичайно важливу роль у дивовижному навколишньому екосвіті. Запрошуємо до перегляду!

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


QR-Code generated with LudwigQRCode